SUPER OFERTË për të gjithë bashkëkombasit tanë në: Europën Perendimore.

Nxitoni në të gjitha pikat e shitjes Tring EU sepse një ofertë si kjo vjen vërtetë rrallë.

Përjetoni emocionet e të gjitha ngjarjeve sportive në 5 kanale HD dedikuar sportit.

Mos humbisni asnjë ndeshje të 7 kampionateve sportive çdo ditë: Uefa Champions League, Belg, Skocez, Portugez, Zvicerian, Kupa e mbretit dhe Formula-E....

RadioDeçani

Radio e mbar Shqiptare Zëri i muzikës Shqipe Me ne Gjithmonë Afër Vendlindjes suaj....

Themelimi i RadioDeçani

RadioDeçani startoi për herë të parë më 18 Dhjetor 2007, ku kësaj radio ja dhanë besimin një numër i madhë miqësh, ndëgjues dhe bashkatdhetarë anë e mbanë botës....

RadioDeçani

RadioDeçani Radio e Mbar Shqiptare....

DËGJO RADIO'N LIVE

PROGRAMI NË RADIODEQANI

Për momentin kjo skemë programore nuk vlen jemi duke e bër nderrimin e skemes programore

 • E HËNË

 • 07.00-09.30: Emisioni I mëngjesit
 • 09.30-10.30: Info- Magazina
 • 10.30-11.00: RetroMusic
 • 13.05-15.00: Një këngë për ty
 • 16.00-18.00: Emisioni Extra
 • 19.00-22.00: Urimet dhe Përshëndetjet
 • 00:00-02.00: Emisioni Një këngë për ty (R)
 • E MARTË

 • 07.00-09.30: Emisioni I mëngjesit
 • 09.30-10.30: Info- Magazina
 • 10.30-11.00: RetroMusic
 • 13.05-15.00: Një këngë për ty
 • 16.00-18.00: Emisioni Extra
 • 19.00-22.00: Urimet dhe Përshëndetjet
 • 00:00-02.00: Emisioni Një këngë për ty (R)
 • E MERKURË

 • 07.00-09.30: Emisioni I mëngjesit
 • 09.30-10.30: Info- Magazina
 • 10.30-11.00: RetroMusic
 • 13.05-15.00: Një këngë për ty
 • 16.00-18.00: Emisioni Extra
 • 19.00-22.00: Urimet dhe Përshëndetjet
 • 22:00-24:00: Programi I nates Energy
 • 00:00-02.00: Emisioni Një këngë për ty (R)
 • E ENJËTE

 • 07.00-09.30: Emisioni I mëngjesit
 • 09.30-10.30: Info- Magazina
 • 10.30-11.00: RetroMusic
 • 13.05-15.00: Një këngë për ty
 • 16.00-18.00: Emisioni Extra
 • 19.00-22.00: Urimet dhe Përshëndetjet
 • 00:00-02.00: Emisioni Një këngë për ty (R)
 • E PREMTE

 • 07.00-09.30: Emisioni I mëngjesit
 • 09.30-10.30: Info- Magazina
 • 10.30-11.00: RetroMusic
 • 13.05-15.00: Një këngë për ty
 • 16.00-18.00: Emisioni Extra
 • 19.00-22.00: Urimet dhe Përshëndetjet
 • 22:00-24:00 Programi I nates E Premta SHOW
 • 00:00-02.00: Emisioni Një këngë për ty (R)
 • E SHTUNË

 • 07.00-09.30: Emisioni I mëngjesit
 • 09.30-10.30: Info- Magazina
 • 11.00-12.00: Hiti I Javes (Argëtuese)
 • 13.05-15.00: Një këngë për ty
 • 15.00-16.00: Emisioni Lajmi I Mire
 • 19.00-22.00: Urimet dhe Përshëndetjet
 • 00:00-02.00: Emisioni Një këngë për ty (R)
 • E DIELË

 • 07.00-09.30: Emisioni I mëngjesit
 • 09.30-10.30: Info- Magazina
 • 11.00-12.00: Hiti I Javes (Popullore)
 • 13.05-15.00: Një këngë për ty
 • 15.00-16.00: Muzikë argetuese shqip te vjetra
 • 19.00-22.00: Urimet dhe Përshëndetjet
 • 22.00-24.00: Programi I nates Fate Kohërash
 • 00:00-02.00: Emisioni Një këngë për ty (R)

  Veton Demhasaj (naki)

  • wien - Austria
  • Mob: +436603210770
  • Fax: +4319666391