SUPER OFERTË për të gjithë bashkëkombasit tanë në: Europën Perendimore.

Nxitoni në të gjitha pikat e shitjes Tring EU sepse një ofertë si kjo vjen vërtetë rrallë.

Përjetoni emocionet e të gjitha ngjarjeve sportive në 5 kanale HD dedikuar sportit.

Mos humbisni asnjë ndeshje të 7 kampionateve sportive çdo ditë: Uefa Champions League, Belg, Skocez, Portugez, Zvicerian, Kupa e mbretit dhe Formula-E....

RadioDeçani

Radio e mbar Shqiptare Zëri i muzikës Shqipe Me ne Gjithmonë Afër Vendlindjes suaj....

Themelimi i RadioDeçani

RadioDeçani startoi për herë të parë më 18 Dhjetor 2007, ku kësaj radio ja dhanë besimin një numër i madhë miqësh, ndëgjues dhe bashkatdhetarë anë e mbanë botës....

RadioDeçani

RadioDeçani Radio e Mbar Shqiptare....

DËGJO RADIO'N LIVE

SUPORTI TEKNIK

1. HYRJA LNB: Për të lidhur kabllot e antenës satelitore
2. DALJA E LINJËS: Fisha e daljes së linjËs
3. HYRJA E ANTENËS: Hyrja e kabllos së antenës
4. DALJA HDMI: Për tu lidhur me televizorin që ka hyrje HDMI që ju mundëson video-rezolucion dhe audio të definicionit të lartë
5. ETERNET Lidhja LAN
6. HYRJA USB: Lidhni pajisjet USB
7. DALJA SCART Lidhja SCART e televizorit
8. DALJA E AUDIOS OPTIKE: Dalja e audio optike dixhitale
9. KABLLOJA ELEKTRIKE