SUPER OFERTË për të gjithë bashkëkombasit tanë në: Europën Perendimore.

Nxitoni në të gjitha pikat e shitjes Tring EU sepse një ofertë si kjo vjen vërtetë rrallë.

Përjetoni emocionet e të gjitha ngjarjeve sportive në 5 kanale HD dedikuar sportit.

Mos humbisni asnjë ndeshje të 7 kampionateve sportive çdo ditë: Uefa Champions League, Belg, Skocez, Portugez, Zvicerian, Kupa e mbretit dhe Formula-E....

RadioDeçani

Radio e mbar Shqiptare Zëri i muzikës Shqipe Me ne Gjithmonë Afër Vendlindjes suaj....

Themelimi i RadioDeçani

RadioDeçani startoi për herë të parë më 18 Dhjetor 2007, ku kësaj radio ja dhanë besimin një numër i madhë miqësh, ndëgjues dhe bashkatdhetarë anë e mbanë botës....

RadioDeçani

RadioDeçani Radio e Mbar Shqiptare....

DËGJO RADIO'N LIVE

DHOMA ARGËTUESE CHAT

 

 •  

  • Rregullat e perdoruesit në Chat

  • Rregullat në RadioDeqani

  • Ne publik tolerohet shenim ne gjuhen SHQIPE!

  • Kerkesat per cyber sex NDALOHEN reptesisht (per ato qe e perserisin gabimin do kete SHUN ose Largim nga chati)! Bisedat private mos i nxjerni në publikë! Jo flood Shënim i shpejtë ose i pakuptimtë! Jo klone Lidhje me më tepër nicka! Jo reklama te çfardo forme! (vetem LINK i RadioDeqani dhe Tring do tolerohet (mos publikohet i njejti link teper se 1 here) Mos shenoni me shkronja te MEDHA ne publik! Mos i përsëritni të njejtat fjalë/fjali shpesh here! Ne PUBLIK mos shenoni adresa te Skype, FB, numra telefoni, email adresa apo ndonje adrese personale! Mos përdroni proxy ose firewall! Mos perdorni nicka te piste! Kërcënimi ndaj stafit dhe chatuesve tjerë ndalohet rreptësisht! Jo diskriminim, sharje, ofendime ose grindje! Reklamimi i faqeve të Facebook ndalohet! Ofendimet ndaj stafit janë rreptësishtë të ndaluara! Sugjerojme per secilen gabim qe e shikoni te vizitoret tane, se pari tu jepet VEREJTJE (nese nuk ju lexojne ne publik, mundohuni edhe ne privat) dhe nese te njejtin gabim e perserisin atehere mund ti LARGONI nga chati!

  • Shënim i rëndësishëm për Fëmijët nën 18:

  • Fëmijët nën 18 nuk janë të lejuar të përdorin dhomen argetuese chat nuk lejohen të marrin pjesë në asnjë mënyrë, apo formë në këtë webfaqe.

  • Për Prindërit: Privacy për fëmijët

  • Webfaqja jonë nuk ka qëllim, synim përdorimi nga femijë nën moshën 18 vjeç. Kjo webfaqe është një webfaqe i përgjithshëm audiencë, duke mos lejuar në asnjë mënyrë përdorimin nga fëmijë nën moshën 18 vjeç. çdokush që përdor shërbimet tona duhet të jetë i kujdesshëm para së të dërgojë mesazhe me përmbajtje të dhënash personale ndërmjet Internetit dhe chat. FaLeminderit Për Mirkuptim Ju Deshirojm Argëtim të këndshme.

  • Nëse keni ndonjë vrejtje na shkruani në

  • email: info@radiodeqani.com