SUPER OFERTË për të gjithë bashkëkombasit tanë në: Europën Perendimore.

Nxitoni në të gjitha pikat e shitjes Tring EU sepse një ofertë si kjo vjen vërtetë rrallë.

Përjetoni emocionet e të gjitha ngjarjeve sportive në 5 kanale HD dedikuar sportit.

Mos humbisni asnjë ndeshje të 7 kampionateve sportive çdo ditë: Uefa Champions League, Belg, Skocez, Portugez, Zvicerian, Kupa e mbretit dhe Formula-E....

RadioDeçani

Radio e mbar Shqiptare Zëri i muzikës Shqipe Me ne Gjithmonë Afër Vendlindjes suaj....

Themelimi i RadioDeçani

RadioDeçani startoi për herë të parë më 18 Dhjetor 2007, ku kësaj radio ja dhanë besimin një numër i madhë miqësh, ndëgjues dhe bashkatdhetarë anë e mbanë botës....

RadioDeçani

RadioDeçani Radio e Mbar Shqiptare....

DËGJO RADIO'N LIVE

PAKETA KOMPLETE SATELITORE FAMILJARE

PËRZGJEDHNI ABONIMIN ME MODUL

MË SHUMË SE 55 KANALE MË SHUMË CILËSI TRANSMETIMI GJITHÇKA NË FORMATIN MPEG 4

dec tel

  •  

  • * Për përmbajtjen e paketës sportive në platformën Tring klikonikëtu.

  • * Lista e plotë e kanaleve Satelitore kohë pas kohe mund të ndryshoje klikonikëtu.