SUPER OFERTË për të gjithë bashkëkombasit tanë në: Europën Perendimore.

Nxitoni në të gjitha pikat e shitjes Tring EU sepse një ofertë si kjo vjen vërtetë rrallë.

Përjetoni emocionet e të gjitha ngjarjeve sportive në 5 kanale HD dedikuar sportit.

Mos humbisni asnjë ndeshje të 7 kampionateve sportive çdo ditë: Uefa Champions League, Belg, Skocez, Portugez, Zvicerian, Kupa e mbretit dhe Formula-E....

RadioDeçani

Radio e mbar Shqiptare Zëri i muzikës Shqipe Me ne Gjithmonë Afër Vendlindjes suaj....

Themelimi i RadioDeçani

RadioDeçani startoi për herë të parë më 18 Dhjetor 2007, ku kësaj radio ja dhanë besimin një numër i madhë miqësh, ndëgjues dhe bashkatdhetarë anë e mbanë botës....

RadioDeçani

RadioDeçani Radio e Mbar Shqiptare....

DËGJO RADIO'N LIVE

PAKETA KOMPLETE SATELITORE FAMILJARE

PËRZGJEDHNI ABONIMIN ME APARATIN HD

MË SHUMË SE 55 KANALE MË SHUMË CILËSI TRANSMETIMI GJITHÇKA NË FORMATIN MPEG 4

dec tel

  •  

  • * Për përmbajtjen e paketës sportive në platformën Tring klikonikëtu.

  • * Lista e plotë e kanaleve Satelitore kohë pas kohe mund të ndryshoje klikonikëtu.

  • * Aparati Tring HDS2P posedon mundësin për inÇizim për mes paisjeve eksterne siq janë: USB Memorje, Disk i ngurtë ekstern me kapacitet minimal prej 64 GB.

Shkarko manualin per aparati marres satelitor

1. HYRJA LNB: Për të lidhur kabllot e antenës satelitore
2. DALJA E LINJëS: Fisha e daljes së linjës
3. HYRJA E ANTENëS: Hyrja e kabllos së antenës
4. DALJA HDMI: Për tu lidhur me televizorin që ka hyrje HDMI që ju mundëson video-rezolucion dhe audio të definicionit të lartë
5. ETERNET Lidhja LAN
6. HYRJA USB: Lidhni pajisjet USB
7. DALJA SCART Lidhja SCART e televizorit
8. DALJA E AUDIOS OPTIKE: Dalja e audio optike dixhitale
9. KABLLOJA ELEKTRIKE