SUPER OFERTË për të gjithë bashkëkombasit tanë në: Europën Perendimore.

Nxitoni në të gjitha pikat e shitjes Tring EU sepse një ofertë si kjo vjen vërtetë rrallë. mbretit dhe Formula-E....

Përjetoni emocionet e të gjitha ngjarjeve sportive në 5 kanale HD dedikuar sportit.

Mos humbisni asnjë ndeshje të 7 kampionateve sportive çdo ditë: Uefa Champions League, Belg, Skocez, Portugez, Zvicerian, Kupa e mbretit dhe Formula-E....

RadioDeçani

Radio e mbar Shqiptare Zëri i muzikës Shqipe Me ne Gjithmonë Afër Vendlindjes suaj....

Themelimi i RadioDeçani

RadioDeçani startoi për herë të parë më 18 Dhjetor 2007, ku kësaj radio ja dhanë besimin një numër i madhë miqësh, ndëgjues dhe bashkatdhetarë anë e mbanë botës....

RadioDeçani

RadioDeçani Radio e Mbar Shqiptare....

DËGJO RADIO'N LIVE

PAKETA KOMPLETE MY TRING IPTV

PËRZGJEDHNI ABONIMIN DHE PAISJEN E DËSHIRUAR

MË SHUMË SE 100 KANALE MË SHUMë CILËSI TRANSMETIMI GJITHÇKA PËRMES INTERNETIT

dec tel

  •  

  • * Për përmbajtjen e paketës sportive në platformën Tring klikoni këtu.

  • * Lista e plotë e kanaleve My Tring IPTV kohë pas kohe mund të ndryshoje klikoni këtu.

  • **Per qdo abonim 12 mujor jipet edhe abonimi IPTV Mobil Falaz**
    • Për ti shiquar kanalet e platformës My Tring IPTV në paisjet Mobile si dhe Tablet juve ju nevoitet të shkarkoni "yourTV " app për paisjet iOS dhe Android.

     

     

Shkarko manualin per instalimin e dekoderit IPTV klikoni këtu

Dekoderi
My Tring IPTV
video dekoderi iptv

Sherbimet ekstra
My Tring IPTV
Sherbimet ekstra My Tring IPTV

Pse te zgjedhesh
My Tring IPTV
Pse te zgjedhesh My Tring IPTV

Ndryshimi i My Tring IPTV nga
Digital Tokesor dhe Satelitor
Ndryshimi i My Tring IPTV nga Digital Tokesor dhe Satelitor

Paketa me
60 dhe 100 Kanale
Paketa me 60 dhe 100 Kanale

My Tring IPTV
Kudo dhe Kurdo neper bote
My Tring IPTV |Kudo dhe Kurdo neper bote