SUPER OFERTË për të gjithë bashkëkombasit tanë në: Europën Perendimore.

Nxitoni në të gjitha pikat e shitjes Tring EU DHE Tibo EU sepse një ofertë si kjo vjen vërtetë rrallë.

Përjetoni emocionet e të gjitha ngjarjeve sportive në 5 kanale HD dedikuar sportit.

Mos humbisni asnjë ndeshje të 7 kampionateve sportive çdo ditë: Uefa Champions League, Belg, Skocez, Portugez, Zvicerian, Kupa e mbretit dhe Formula-E....

RadioDeçani

Radio e mbar Shqiptare Zëri i muzikës Shqipe Me ne Gjithmonë Afër Vendlindjes suaj

Themelimi i RadioDeçani

RadioDeçani startoi për herë të parë më 18 Dhjetor 2007, ku kësaj radio ja dhanë besimin një numër i madhë miqësh, ndëgjues dhe bashkatdhetarë anë e mbanë botës....

Radioçeqani

RadioDeçani Radio e Mbar Shqiptare....

DËGJO RADIO'N LIVE

ABONIMET MY TRING IPTV PËR PAISJE MOBILE DHE TABLET

 • Pajisjet My Tring IPTV

  Me My Tring IPTV ju mund të shikoni televizor kudo në shtëpinë tuaj.

  Ktheni Çdo ekran në televizor duke shkarkuar aplikacionin për iOS ose Android.

 • Për ti shiquar kanalet e platformës My Tring IPTV në paisjet Mobile si dhe Tablet juve ju nevoitet të shkarkoni "yourTV " app për paisjet iOS dhe Android.

   

   

 • My Tring IPTV është gjithashtu në Box IPTV!
 • My Tring IPTV është gjithashtu në iPad!
 • My Tring IPTV është gjithashtu në tablet Android!
 • My Tring IPTV është gjithashtu në iPhone!
 • My Tring IPTV është gjithashtu në smartphone-t Android!

PAKETA KOMPLETE SATELITORE FAMILJARE ME DEKODER DHE MODUL

PAKETA KOMPLETE MY TRING IPTV DHE PËR PAISJE MOBILE DHE TABLET

REKLAMO BIZNESIN TUAJ KETU